• Byggmann

SAMARBEIDSPARTNERE

Montér er en del av Optimera AS, Norges største byggevarekjede. Vi har 138 byggevarehus fra nord til sør, fulle av byggevarer for gjør-det-selv-markedet, byggmesterne og håndverkerne. Vi i Montér er opptatt av å hjelpe deg med dine prosjekter, uansett om du skal bygge terrasse, garasje, legge nytt tak eller bare trenger en ny gressklipper. Montér Røsand ligger på Averøy, -15 minutter fra Kristiansund sentrum, og vi har ansatte med lang erfaring og god fagkunskap.

West Elektro tilbyr et bredt spekter produkter og tjenester innen elektro, energi, telecom, IT og sikkerhet.
Som Nordmøres ledende elektroentreprenør, med NEAS konsernet som eier, har vi om lag 60 ansatte. Vi strekker oss hele tiden etter å ha fornøyde kunder og vektlegger derfor god dialog i prosjektene med både sluttkunde og oppdragsgiver.

I forbindelse med arbeidet med nye boliger ønsker vi å tilby kvalitet og forutsigbarhet på pris og leveranse. Vi ønsker også å tilby nye moderne løsninger. Det kan nevnes solcelleanlegg, elbilladere, smarthus, datanettverk og lydanlegg.

Terratec har siden oppstarten i 2004 vokst og utviklet seg til å bli et av Nordens største kartfirma. Terratec leverer alle typer kart- og oppmålingstjenester i hele landet og har i slutten av 2020 opprettet kontor i Kristiansund. Vi leverer tjenester innen landmåling, laserskanning, flyfoto, georadar, 3D-modellering, BIM, dronekartlegging med mer.
Vi er opptatt av å levere kvalitet på alle tjenester, med tett dialog med kunder og samarbeidspartnere for god gjennomføring av prosjekter.

Se vår hjemmeside www.terratec.no for mer informasjon om oss

Vi er et godt etablert murmesterfirma i Kristiansund med 14 ansatte, som ble stiftet i 1991. Som totalentrepenør av murhus har vi et fagområde og erfaring som dekker alt innen murerfaget. Vi utfører alt fra Piperehabilitering, Lecamur , Murpuss, Fasadepuss, Flislegging, Våtrom etc.

Murmester Mørkedal AS fokuserer på høy kvalitet og punktlig levering, både av små og store oppdrag. Resultatet er at våre kunder stadig kommer tilbake til oss når de trenger en solid leverandør av fagarbeid.

Hvem er vi ?

  • 10 ansatte inkludert en lærling
  • En ansatt med teknisk fagskole
  • 5 ansatte med fagbrev
  • Maskinførere, lastebilførere, bergsprengere, kranbilsjåfører, rørleggere for utvendig VA

Vi utfører det meste innenfor:

  • veibygging
  • tomteopparbeidelse
  • boring og sprengning
  •  riving
  • vann og avløp/ renseanlegg,
  • natursteinsmuring

Bademiljø Øivind Lystad AS er en familiebedrift som ble startet i 1985.

Foruten normale handverkstjenester har vi spesialisert oss på sanitær installasjon nye hus, rehabilitering av bad og våtromsmodernisering.

Vi utfører alt av tradisjonelt rørleggerarbeid, fra enkle serviceoppdrag som reparasjon av et blandebatteri, utskifting av varmtvannsbereder,

til hele boligprosjekter med eventuelt gulvvarmeanlegg, varmepumper og andre miljø og energibesparende løsninger.

Gjennom Bademiljø kan vi tilby et bredt spekter av produkter og har en butikk på 400m2.

Vi er din komplette VVS-tekniske entreprenør og din naturlige samarbeidspartner enten det skulle gjelde pakningsskift eller serviceavtale på større bygningsmasse.

Vi er klare til å ta imot deg når som helst.